Blixtnedslag Säg hej till vår senaste praktikant, Sebastian Lauritzen

Nu välkomnar vi vår trainee, Sebastian Lauritzen.

Han läser för tillfället sin fjärde termin av PR och Kommunikation vid Mittuniversitetet. Han kommer att göra oss sällskap under 10 veckor framåt.
När han inte pluggar olika PR-strategier springer ni kanske på denna före detta hockeystjärnan i padelhallen.

Sebastian Lauritzen trainee och praktikant på FMCA

Sedan FMCA grundades har byrån haft ett nära samarbete med design- och kommunikationsavdelningarna på Mittuniversitetet i Sundsvall. Ett samarbete som förutom att erbjuda praktikplatser till utbildningarnas talangfulla studenter och har involverat studiebesök och föreläsningar.

— Vi har alltid strävat efter att skapa ett kreativt nav i Sundsvall med fokus på att skapa internationella varumärken. Vi vill sätta Sundsvall på kartan och ser på samarbetet med Mittuniversitet som en avgörande del i att lyckas med det, säger Henrik Nygren, kundansvarig och strateg på FMCA.

Under sin praktikperiod kommer Sebastian att vara en del av en modern design och varumärkesbyrå med en bred portfölj av lokala, nationella och internationella varumärken som agerar inom B2C och e-handel.

På FMCA kommer han också att vara inblandad i den kreativa processen, varumärkesstrategi, kampanjplanering, sociala medier, e-handel och produktion av content.