Ny kund FMCA kniper Statens Tjänstepensionsverk

Avtalet gäller reklambyråtjänster och innebär att FMCA blir huvudbyrå för Statens Tjänstepensionsverk, (SPV). Uppdraget kommer att innefatta bland annat formgivning, digitala produktioner och filmproduktioner.

– Det känns otroligt bra att ha fått det här förtroendet. Och det ska bli spännande att ta fram innovativa kommunikationslösningar tillsammans, säger Josef Eugenius, art director på FMCA.

Under förra året växte Flatmate Web & Digital och blev Flatmate Creative Agency. Vilket innebär att de levererar helhetslösningar med allt från kommunikationsstrategier till digital kommunikation och display-, butiks- och utställningskoncept.

– Vi har lång erfarenhet av digitala lösningar och kommunikation i digitala kanaler. Det ska bli kul att utmana både Statens Tjänstepensionsverk (SPV) och oss själva i att hitta nya kreativa sätt att kommunicera med deras målgrupper, säger André Högberg, VD på FMCA.

Statens tjänstepensionsverk (SPV) är en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster med ansvar och administration över den statliga tjänstepensionen för cirka 800 000 anställda och pensionärer och 400 arbetsgivare.