Blixtnedslag Säg hej till vår praktikant Caroline Olson

Vi välkomnar nu ett nytt stjärnskott till FMCA-familjen. Caroline Olson, som studerar sitt sista år på Kommunikation och PR-programmet vid Mittuniversitetet i Sundsvall kommer under 10 veckor att hänga med oss på FMCA.

– Vi tycker att det känns jättekul att få ha med Caroline i teamet som redan som student har erfarenhet av att jobba med många olika lokala och nationella varumärken, säger Henrik Nygren kundansvarig och strateg på FMCA.

Caroline har sedan tidigare arbetat som marknadsassistent under 4 år på High Coast Whisky. Efter att ha arbetat där i några år kände hon att hon ville fördjupa sig inom kommunikation och PR, och sökte därför in till utbildningen på Mittuniversitetet.

– Det var en väldigt givande tid och gav mig verkligen mersmak att jobba med marknadsföring och kommunikation. Därför valde jag att studera vidare så att jag kan utvecklas och bli riktigt bra på det jag gör, säger Caroline

Under hennes praktikperiod kommer hon att få vara delaktig i våra kreativa processer och en inblick i hur vardagen på FMCA kan se ut. Hon kommer bland annat få arbeta med sociala medier, branding, strategi och produktion av content.

– Praktikperioden väldigt viktig del i utbildningen, det ger studenterna en chans att få en inblick i hur branschen fungerar och lära sig nya saker genom att arbeta mot projekt med riktiga kunder. Dessutom är det otroligt givande för oss att få arbeta med studenter som ofta kommer med nytänkande och inspirerande ideér, säger Annica Karlsson, designer och SoMe-strateg på FMCA.

 

Vi frågade Caroline om tre saker som inspirerar henne ✨:

  1. Att se potential i saker jag tror kan bli något riktigt bra. Det kan vara allt ifrån en gammal möbel eller ett nytt projekt där jag tror att jag kan göra en stor skillnad.
  2. Drivna personer som verkligen vet vad de vill och får saker att hända. Men också personer som är riktigt bra på det de gör.
  3. Jag inspireras också av att bara promenera i skogen med min hund. Utan att ha en tid att passa och bara låta tankarna vandra fritt.