BYRÅVAL: Sundsvallsbyrån FMCA kniper Statens Tjänstepensionsverk

Avtalet gäller reklambyråtjänster och innebär att FMCA blir huvudbyrå för SPV- Uppdraget kommer att innefatta bland annat formgivning, digitala produktioner och filmproduktioner.

– Det känns otroligt bra att ha fått det här förtroendet. Och det ska bli spännande att ta fram innovativa kommunikationslösningar tillsammans, säger Josef Eugenius, art director på FMCA.

Under förra året växte Flatmate Web & Digital och blev Flatmate Creative Agency. Vilket innebär att de levererar helhetslösningar med allt från kommunikationsstrategier till digital kommunikation och display-, butiks- och utställningskoncept.

Byråval FMCA kniper Statens Tjänstepensionsverk

– Vi har lång erfarenhet av digitala lösningar och kommunikation i digitala kanaler. Det ska bli kul att utmana både SPV och oss själva i att hitta nya kreativa sätt att kommunicera med deras målgrupper, säger André Högberg, VD på FMCA.

Statens tjänstepensionsverk (SPV) är en av Sveriges största leverantörer av pensionstjänster med ansvar och administration över den statliga tjänstepensionen för cirka 800 000 anställda och pensionärer och 400 arbetsgivare.

FMCA är en strategisk varumärkes- och designbyrå som grundades 2004. Vi jobbar tillsammans för att skapa skräddarsydda användarupplevelser. Med 14 års erfarenhet använder vi strategi, design och teknik för att påverka människor. Några av uppdragsgivarna är Carl Edmond, SPV, NP3 Fastigheter, Elkapsling, Norrlands Trä, Miami Pool, Happy Plugs, Universal Music m.fl.